Enköpings Snickeri AB

Enköping Vårfrukyrka-Klista 2
74597 Enköping

info@enkopingssnickeri.se

Tel: 0171 - 32833

SEMESTERSTÄNGT 2021 VECKA 28 - 31

Om Enköpings Snickeri AB

  • Enköpings Snickeri AB -
  • Enköpings Snickeri AB -
  • Enköpings Snickeri AB -
  • Enköpings Snickeri AB -
  • Enköpings Snickeri AB -
  • Enköpings Snickeri AB -

Enköpings snickeri AB bildades 1974 av Tony Lindell och har allt sedan dess levererat snickerier av olika slag, till såväl företag som privatkunder. Sedan 2007 drivs företaget av Anders Lindell. Enköpings snickeri utför arbeten i Enköping med omnejd inklusive Uppsala och Västerås. När du anlitar oss utgår vi alltid ifrån just ditt behov eller idé kring den inredning du önskar. 

Utifrån kundens behov eller idé bygger vi inredning, allt från enkla tröskelplattor till receptionsdiskar och trappor, till fönster och dörrar. Vi arbetar med samtliga av marknadens skivmaterial, och jobbar till en majoritet med små till medelstora företag, men även privatkunder! När det kommer till leveranstider är vi alltid flexibla och tar alltid hänsyn till kundens behov. 

Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd.

Vår definition av snickare

När många tänker på en snickare ser de inte sällan någon som står med en hammare och spik, som slår fast plankor på något bygge. Det är inte riktigt så vi arbetar på Enköpings Snickeri. Vi skulle snarare säga att en snickare spenderar mer tid i verkstaden än på fält. För det är i vår moderna maskinpark vi spenderar vår tid. Det är här vi skapar produkter efter dina önskemål och idéer, alltid skräddarsytt. Alltid unikt. Vi monterar inte, men vi har god kontakt och relation med lokala hantverkare som vi med glädje kan rekommendera. Kontakta oss för mer information ...


Våra medarbetare